• facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • fadfggghh
  • adfffadsf

Ningbo WEDAC Point of Sale Tampilan Co., Ltd. iku sawijining perusahaan specialized ing desain, ngembangaké lan mrodhuksi peralatan tampilan toko kanggo macem-macem jinis wilayah kalebu industri kosmetik,-care kesehatan ande-rokok. Dumunung ing Ningbo provinsi Zhejiang, kita cedhak plabuhan-banyu port-Beilun misuwur, benefiting saka jaringan transportasi trep sawijining.

Ngarahake ing nyediakake layanan siji-mandeg saka peralatan tampilan, kita utamané fokus ing desain lan pembangunan. produk kita isine akeh kalebu toko beting bongga ka day minus & sistem tampilan divider, POP / sistem POS, tampilan kosmetik, supermarket / toko tampilan kabinèt / rak / kothak, tampilan acrylic, tampilan LED, tondo umum, supermarket DIY tampilan Unit & solusi etc. Uga pangolahan kita ing wilayah iki klebu pabrikan acrylic, karya logam (CNC mlengkung, punching, nglereni laser), injeksi plastik lan karya kayu-kayuan.

Searching for design solution? Do not hesitate!

We will provide one-stop service of display equipment


WhatsApp Online Chat !