• facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Babagan awake dhewe

qerqwer

Ningbo WEDAC Point of Sale Tampilan Co., Ltd. iku sawijining perusahaan specialized ing desain, ngembangaké lan mrodhuksi peralatan tampilan toko kanggo macem-macem jinis wilayah kalebu industri kosmetik,-care kesehatan ande-rokok. Dumunung ing Ningbo provinsi Zhejiang, kita cedhak plabuhan-banyu port-Beilun misuwur, benefiting saka jaringan transportasi trep sawijining.

Ngarahake ing nyediakake layanan siji-mandeg saka peralatan tampilan, kita utamané fokus ing desain lan pembangunan. produk kita isine akeh kalebu toko beting bongga ka day minus & sistem tampilan divider, POP / sistem POS, tampilan kosmetik, supermarket / toko tampilan kabinèt / rak / kothak, tampilan acrylic, tampilan LED, tondo umum, supermarket DIY tampilan Unit & solusi etc. Uga pangolahan kita ing wilayah iki klebu pabrikan acrylic, karya logam (CNC mlengkung, punching, nglereni laser), injeksi plastik lan karya kayu-kayuan.

Meanwhile, we are one of the most professional acrylic products manufacturer in China. Following the policy of quality first, our engineers who have the experience in this area for over 10 years has established and implemented strict quality management system as well as applying special artcraft to satisfy special demands.

fdsaf

Adhering filsafat bisnis kerjasama Win-Win, pragmatism lan inovasi lan nguber keunggulan, WEDAC pengabdian kanggo nyedhiyani desain profesional, produk kualitas lan layanan nimbang. Swara 10 taun, produk kita wis diekspor kanggo Australia, Jepang, Amerika Serikat lan negara Eropah lan kita wis tuntas akeh proyek klien jaban rangkah saka wilayah kasebut. WEDAC kapengin ajang silaturahmi partner karo pelanggan loro ing ngarep lan luar negeri, lan melu nggawe sabab gedhe.



WhatsApp Online Chat !