• facebook
  • Instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Info Company

qerqwer

Ningbo WEDAC Point of Sale Tampilan Co., Ltd. iku sawijining perusahaan specialized ing desain, ngembangaké lan mrodhuksi peralatan tampilan toko kanggo macem-macem jinis wilayah kalebu industri kosmetik,-care kesehatan ande-rokok. Dumunung ing Ningbo provinsi Zhejiang, kita cedhak plabuhan-banyu port-Beilun misuwur, benefiting saka jaringan transportasi trep sawijining.

Our advantage:
● We have our own designer that could turn your idea into drawings based on the design sketch.
● We have experienced engineers to control the whole project.
● We have professional QC to control the quality of every detail.

 

regsgf

Adhering filsafat bisnis kerjasama Win-Win, pragmatism lan inovasi lan nguber keunggulan, WEDAC pengabdian kanggo nyedhiyani desain profesional, produk kualitas lan layanan nimbang. Swara 10 taun, produk kita wis diekspor kanggo Australia, Jepang, Amerika Serikat lan negara Eropah lan kita wis tuntas akeh proyek klien jaban rangkah saka wilayah kasebut. WEDAC kapengin ajang silaturahmi partner karo pelanggan loro ing ngarep lan luar negeri, lan melu nggawe sabab gedhe.