Cosmetic Display - China Ningbo WEDAC Point of Sale Display
  • facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Tampilan Kosmetik

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Pieces
  • Sumber Kabisan: 100-10000 Piece per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: 1 unit / tas plastik / kapal karton / pallet kayu

    Delivery Time: 30-35 dina sawise desain & urutan dikonfirmasi

    Description Product

    Tampilan Kosmetik

    We are Produsèn profesional saka tampilan Alat kanggo merek kosmetik, toko kosmetik, supermarket etc.

    We are Produsèn saka tampilan kosmetik kanggo Loreal, Rimmel, Napolean Perdis, K-mart etc ..

    item Name tampilan Kosmetik / kosmetik ngadeg / tampilan tamba / ngadeg tamba
    Material Acrylic, Metal Sheet,Extrusion parts,LED etc.
    warna Customized
    Size Kustomisasi
    perawatan splice, mlengkung panas utawa hot mencet
    fungsi Applied ing toko supermakert mall chainstore shopping
    MOQ Kita nampa jumlahe cilik kanggo supaya nyoba
    Packaging Miturut sarat customer kang
    wektu Sample Depends on product style and workmanship
    ragad Sample Mbayar dening customer
    daya barang Mbayar dening customer
    wektu kiriman Depends on product style and workmanship
    term Pembayaran T / T, L / C
    Feature materi acrylic 1.Imported.
    peralatan 2.Advanced Mesin.
    specifications 3.various lan werna sing kasedhiya.
    4.We bisa nggawe produk acrylic minangka designs Panjenengan.
    5.We bisa print LOGO ing produk.
    kualitas 6.Good, rega kurang.
    pesenan 7.OEM olèh




  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !