• facebook
  • Instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Aku duwe mung sawetara gambar tampilan, bisa menehi kita petik? Yen ora, apa maning sing kudu mbutuhake?

Sorry aku ora bisa Kutip adhedhasar mung gambar, paling kita kudu pangukuran kanggo saben struktur, kekandelan lan kualitas syarat kangge bahan, jumlahe dibutuhake, gambaran kanggo sawijining berkas, lan informasi saka produk kang perlu supaya katampil.

Aku duwe gambar sing, iku cukup?

Ok, nanging please tandhani informasi rinci minangka bisa: pangukuran  and explanation, thickness and quality requirements for the material, quantity required,the description for its usage, and the information of the product which need to be displayed.

Aku duwe desain konsep

Ok, nanging please Wigati informasi rinci minangka bisa: pangukuran, kekandelan lan syarat kualitas kanggo materi, jumlahe dibutuhake, gambaran kanggo sawijining berkas, lan informasi saka produk kang perlu supaya katampil

Aku duwe gambar

Sing bakal paling, lan yen informasi iki bakal kasedhiya, iku bakal dadi sampurna:
Prodhuk kang perlu supaya katampil
Packing rincian
Artwork yen label, insert Graphic / kertas, decal utawa printing wis Applied.
Nomer werna Pantone kanggo printing Silkscreen.

Apa ngirim aku nyedhiyani yen aku kudu tampilan kanggo selaras?

Mangga nyedhiyani ing ngisor iki yen mbutuhake unit tampilan selaras:

1. Jumlahe bisa order dhisikan.

2. A pesawat sakabehane gambar technical bakal paling apik kanggo petik kita, produksi utawa pangerten kasenengan.

3. Yen ora duwe drawing technical, konsep (desain) drawing saka efek (utawa malah gambar) karo ukuran kritis lan panjelasan bakal dienggo.

4. rincian produk katampil ing unit tampilan: Wangun, ukuran, bobot, materi, Gambar etc., amarga kita perlu kanggo desain / nyoba tampilan adhedhasar rincian produk, pesawat kebak conto saka produk bakal dibutuhake kanggo nguji unit tampilan sadurunge kita saiki sampeyan sampel final.

5. Yen perlu layar kanggo sijine ing rak-rak, mangga nyedhiyani kita rincian beting: Wangun, ukuran, lokasi bolongan kanggo peralatan, bahan, Gambar etc.

Alexa apa perlu kanggo petik, lan apa informasi dhasar perlu kudu kasedhiya kanggo petik a?

1. Kita kudu arupi kanggo saben struktur saben bagean,

2. kekandelan lan syarat kualitas kanggo materi,

3. Rampung

4. lingkungan Nginstal lan rincian

5. jumlahe dibutuhake,

6. gambaran kanggo sawijining berkas, lan informasi saka produk kang perlu supaya katampil.

7. rincian Packing

8. Artwork yen label, insert Graphic / kertas, decal utawa printing wis Applied.

9. Customer informasi dhasar, kontak

Tembung 10. Price

Sanalika aku bisa njaluk rega (petik)?

1. gambar Yen rinci sing kasedhiya, utawa informasi rinci kabeh sing kasedhiya kanggo petik , biasane kita bisa menehi rega ing 2 days, bakal nyedhiyani petik cepet utawa mengko miturut kahanan nyata proyek.

Akeh item utawa item complicate njupuk wektu relatif maneh.

rega dhasar (tanpa rincian diinget, utawa rega Ex-karya) bisa dadi panyedhiya cepet.

Complete petik (karo rincian diinget, bobot, mimpin kanggo sampel lan produksi etc.) bakal njupuk wektu relatif maneh.

2. Informasi ora lengkap, petik bisa digawe tanpa gambar, Kutipan ing 3 dina.

3. Kudu nggawe desain lan banjur menehi petik, biasane mbutuhake 1 minggu kanggo menehi petik ing . Bakal nyedhiyani petik cepet utawa mengko miturut kahanan nyata proyek.

Apa produk utama sampeyan bisa gawé?

tampilan Acrylic, tampilan ngadeg, kabinèt tampilan, tampilan kosmetik, beting bongga ka day minus, produk PC, produk PETG etc.

Apa maning bisa nyedhiyani?

tampilan plastik, produk Injection, PVC extrusion, nduwèni PVC, tampilan kayu, tampilan logam etc.

Apa MOQ produksi WEDAC?

Clear tampilan acrylic: 100pcs

tampilan Acrylic Colorful: 500kgs

Metal tampilan ngadeg: 100pcs

tampilan plastik nyuntikaken: 1000pcs

Apa packing cara biasanipun saka produk beda?

1. packing Umum: 1pc / PE tas / kothak utama, sawetara pcs / Karton, utawa Saperangan pcs ing kothak utama, banjur N kothak ing karton sing ..

2. Bulk diinget: N pcs ing karton, karo sawetara infilling.

3. Honeycomb karton, peti kayu, kasus kayu, njaga umpluk, pallets kayu, pallets plastik etc. kanggo pilihan.

Apa pilihan pembayaran Panjenengan WEDAC nampa?

WEDAC nampa pembayaran saka ing ngisor iki:

1. T / T 50% ing advance minangka simpenan, lan imbangan sawise salinan B / L.

2. LC ing ngarsane

3. cara pembayaran nganti rembugan lan mandhiri minangka saben kahanan rinci.

Lead wektu kanggo sampel lan produksi massa: Sample 3-15 dina, produksi Massa 15-50 dina.

Tanggal kedaluwarsa petik a:  Biasane ing 30 dina mung.

Sample nyediakake biaya:

Value ≤10 dolar, free, nanging daya kurir kudu tanggung jawab dening panuku.

Value daya> 10 dolar, biaya Sample = rega unit x 3 + kurir kudu tanggung jawab dening panuku.

Yen prodhuk kudu mbukak jamur, biaya sampel kudu kalebu biaya jamur.

panuku bisa nggunakake T / T, paypal, Uni kulon, MoneyGram, & sembarang cara kanggo nggawe bayaran kanggo biaya sampel.

rega dhuwur:

Ya, Mungkin rega kita luwih saka sawetara wong, amarga aku ora nganggo bahan rodok olo utawa Cut sudhut lan nguripake metu barang sub-standar, kita ora ngurangi kualitas karya kita kanggo ngurangi biaya produk kita, kita ora pengin spoil pasar customer kita karo produk ala, kita ngarep-arep kita klien lan kita bisa kauntungan bebarengan saka bisnis Teknologi.

Bisa rega dipetik dipunrembag utawa suda?

Ya, manawa, yen qty., Spek. utawa istilah & kahanan etc. bakal diatur, utawa pangerten Teknologi cekap ditetepake.

Apa bab sampel ora disetujoni?

Kita bakal mbenerake lan nyedhiyani sampel anyar maneh  gratis.

Aku wis diselehake supaya. Saiki apa?

Kita bakal nganyarake kowe kahanan produksi karo gambar saka pabrik. Kita bakal tindakake munggah proses produksi lan kualitas prodhuk, nggawe manawa kabeh ketemu standar kualitas, nggawe manawa ana apa-apa salah sadurunge barang ninggalake pabrik kita! ...... .lan sampeyan bisa nyana kanggo nampa barang dhawuh sawise wektu produksi (nyatakake ing urutan) lan wektu kapal (by segara utawa air).

Bakal sing anyar kita kahanan produksi karo gambar sawise supaya diselehake?

Iya tenanan. Kita bakal tindakake munggah proses produksi lan njagi dianyari.

Apa kang ngontrol kualitas produk?

We kudu 3 QCs, padha mriksa kabeh lan saben dinten, saben produk bakal periksa ing masa kritis, kayata, bahan baku, semi-produk, produk rampung, packing etc ..

Apa bab kapal lan transportasi? Aja duwe agen kapal dipercaya utawa Forwarder?

Ya kita kudu agen kapal dipercaya & Forwarder nggarap kita kanggo akèh taun, padha tansah bisa ngirim barang bandar aman.

Yen kita apa FOB, kowe nampa ditetepake Forwarder?

Ya, nanging Forwarder kudu disetujoni dening kita banget sadurunge buku papan karo wong-wong mau, ing kasus Forwarder wis daya khayal ing kita utawa kita ketemu masalah karo wong-wong mau, kita duwe hak kanggo nyuwun kanggo ngganti menyang siji cukup, utawa menehi saran siji kuwi kanggo sampeyan.

Apa bab dokumen kapal?

Umumé kita bakal nyedhiyani invoice, packing dhaftar lan pegat Lading minangka dokumen kapal, yen panuku perlu sembarang dokumen liyane, kabari aku ing advance.

Sawise nampa barang, yen karusakan utawa produk risak ditemokaké, apa awaké déwé saiki kepriyé?

Mangga njupuk gambar lan ngirim kanggo kita langsung, kita bakal ngganti ing pangiriman sabanjuré.

Yen aku nyeleh supaya baleni, bisa rega kurang utawa mung supaya padha urutan pisanan?

Kita bakal maneh rega adhedhasar kurs itungan lan biaya material / pegawe marang nampa urutan baleni, lan nggawe imbuhan patut.

Apa sampeyan pabrik / Produsèn utawa mung perusahaan dagang?

We are Produsèn nanging kita uga bisa nindakake dagang yen perlu.

Carane akeh karyawan ing total ing perusahaan?

Ana lagi 25 buruh ing pabrik.

Apa kapasitas produksi?

About USD500000 kanggo produksi tampilan saiki, nanging kita bisa ngluwihi kapasitas produksi cepet.

Apa saiki volume dodolan?

Yuta USD3 saben taun.

Apa milih tampilan acrylic?

1. Sak World Wall Ⅱ 1939-1945, minangka plexiglass khusus, acrylic sepindhahan digunakake digunakake minangka koco kanggo pesawat perang lan nawakke, urip layanan ana luwih saka 10 taun ing lingkungan abot.

2. Acrylic gelar dhuwur transparan, lan tingkat panularan cahya iku nganti 92-93% --- luwih saka kaca! Mulane wis ajining diri saka "kristal plastik".

3. cahya Sawijining katon alus, nyaman, lan sarwa (kaya mirah)!

4. Wis resistance weather banget, epically ruangan, peringkat ndhuwur ing plastik. Kinerja apik kanggo suhu dhuwur, suhu distorsi watara 96 ℃ ( 1.18MPa ) . Resistance apik weather, resistance asam lan alkali, ora kedadean saka yellowing lan hidrolisis sawise taun cahya ing Sunshine lan udan.

5. kinerja Long urip: Dibandhingake karo bahan liyane (kayata PS, AS, PP etc.), urip kinerja telung taun maneh!

6. banget anti-tuwa kinerja ing udhara: Sampling jajalan dites sing: sawise 4 taun tuwa alam, , bobot acrylic produk kang alam, , kakiyatan saka mulet, lan transmittance cahya suda sethitik alam, , werna dadi sing kuning sethitik alam, , crazing resistance ngurangi nyoto, Nanging, kinerja anti-impact tambah nggentosi, lan kinerja physic liyane meh ora owah-owahan!

7. Wis jurusan dhuwure atose lumahing lan kinclong,

8. Iku wis banget & pinunjul kinerja pabrikan, bisa kawangun dening panas, uga bisa diproses liwat mesin mechanical.

9. Acrylic bisa digawe menyang macem-macem lan manéka barang needed. Fitur pinunjul kanggo tetep inggil transparan karo jurusan dhuwure kekandelan.

10. bobot entheng, cheapness, gampang kanggo wangun.

11. materi acrylic wis inggil unparalleled saka padhange uga kaluwihan ing ngisor iki: apik kateguhan, ora gampang rusak; repairable; iku nduwèni tèkstur alus, karo ora dicokot kadhemen ing mangsa. Wis akeh werna, patemon requirement beda. Produk digawe karo akrilik, ora mung kepileh, nanging uga endurable.

12. Lingkungan loropaken:

1) radiation iku padha karo balung manungsa kang.

2) materi sampah bisa ulang kanggo nganggo maneh, ulang gampang lan trep.

3) Dhuwur tingkat recyclable, Ngiyataken kesadaran lingkungan tambah

diakoni.

4) Ora monomer mbebayani utawa mambu bakal dirilis.

5) safety Food, ora gawe piala kanggo awak manungsa.

13. Energy-saving: jurusan Good panularan cahya, nganti 92-93%, kakiyatan kurang cahya

dibutuhake, ngurangi lampu, hemat daya, nyimpen energi lan biaya.

14. resistance impact Kuwat, nembelas kaping saka kaca biasa, cocok kanggo instalasi ing zona aman kanggo kabutuhan khusus.

15. kinerja Insulation Good, cocok kanggo macem-macem peralatan listrik.

16. Lampu bobot, setengah bobot saka kaca biasa.

17. Warni, jurusan dhuwure padhange, unparalleled kanggo bahan liyane.

18. plasticity Kuwat, gampang ngecor.

19. Gampang kanggo njaga, gampang kanggo ngresiki, Banyu udan bisa alamiah resik.

20. Soft tektur, kroso ora dadi kadhemen minangka kaca utawa Keramik ing mangsa.

21. padhang ing werna, ketemu nguber individu saka kualitas gesang.

22. Banget kinerja kanggo printing utawa nutupi, yen digunakake printing cocok utawa uyuh teknologi nutupi, bisa menehi produk acrylic becik efek hiasan lumahing & wawasan.

23. toleransi Good, padha karo aluminium, stabilitas apik karo kimia, bisa keno erosi saka akèh dat kimia.

24. pangayoman Sacoro apik kanggo lampu internal, ngluwihi gesang layanan saka lampu.

25. endurable murub, free pembakaran spontan lan raka EXTINGUISHING.

26. Ana lagi materi acrylic kang kinerja beda & kaping, macem-macem werna lan efek visual, bisa ketemu macem-macem requirement saka pelanggan.

27 nabrak banget visual sawise Processing tepat, hiasan lan printing.

Apa sing prabédan antarane tampilan acrylic lan materi liyane? Acrylic vs Kaca

Acrylic vs Kaca

Ing industri, materi acrylic duwe aplikasi luwih akeh saka materi kaca, minangka wis akeh kaluwihan liwat materi kaca.

1. Ing aspek saka Processing, acrylic bisa diolah dadi luwih formulir lan manéka saka kaca.

2. Padha loro, materi Nanging acrylic pecah luwih fleksibel saka kaca. Nalika kaca ngilangi, iku mapakake menyang bêsik cetha kang gampang babras wong; nalika acrylic ngilangi menyang gedhe, bêsik kethul, lan ora bakal natoni wong. Miturut comparison loro materi, siji seneng materi acrylic aman.

3. Loro-lorone safety dhuwur kanggo pangan bahan, kimia stabilitas alam, , keno erosi umum kimia, ora telat karo banyu.

4. Katon permeation cahya alam, , UV alam, , bobot 1/2 saka kaca umum.

5. permeation cahya kanggo 92-93% alam, , plastik transparent biasa (PS, AS, PVC etc.) wis permeation cahya mung sethitik luwih saka 80%.

6. kinerja Anti-impact 12 ~ 18 kaping saka kaca Silicon biasa.

7. kakiyatan Mekanikal keluwesan 10 kaping saka kaca Silicon biasa alam, , atose padha aluminium alam, , resistance weather pinunjul lan resistance tuwa.

8. wawasan outstandingly ayu alam, , ndarbeni kinclong kristal-kaya sawise polishing alam, , alias "Ratu Plastic Crystal".

 

Acrylic vs PS

Differerence antarane tampilan acrylic lan PS nyuntikaken tampilan:

1. Tampilan acrylic katon luwih bening lan cute saka PS nyuntikaken rak tampilan, lan wis jurusan dhuwure permukaan kinclong, ndarbeni kristal-kaya kinclong sawise polishing ,; kinerja banget kanggo printing utawa nutupi, yen digunakake printing cocok utawa uyuh nutupi workcraft, iku bisa menehi produk acrylic becik hiasan lumahing gaweyan & wawasan. Mulane iku wis unparalleled wawasan outstandingly ayu.

2. Acrylic wis urip kinerja akeh maneh saka PS, ing paling telung taun maneh ing urip layanan.

3. Ing rak tampilan acrylic ora perlu kanggo mbukak jamur, mangkono ora biaya jamur bakal njupuk Panggonan, lan ukuran lan struktur bisa selaras nduweni sembarang wektu.

4. Nanging tampilan acrylic punika biaya unit sing luwih dhuwur tinimbang PS nyuntikaken tampilan.

5. PS nyuntikaken rak tampilan luwih murah ing rega unit, Nanging kudu mbukak jamur ing awal lan wis biaya jamur kanggo mbayar tambahan.

6. Acrylic wis endurability luwih kuwat ing lingkungan ruangan, iku tahan weather pinunjul.

7. Acrylic wis akeh kinerja anti-UV, kinerja anti-tuwa.

8. Loro pecah, gawe ing suhu kurang.

9. PS wis kinerja injeksi luwih, cocok kanggo produksi karo jumlahe akeh. rate shrinking cilik kanggo produk, ukuran stabil.

10. PS sawise cahya ing Sunshine, gampang kanggo nguripake kuning lan amarga obah.

Acrylic vs PP

1. Tampilan acrylic katon luwih bening lan cute saka PS nyuntikaken rak tampilan, lan wis jurusan dhuwure permukaan kinclong, ndarbeni kristal-kaya kinclong sawise polishing ,; kinerja banget kanggo printing utawa nutupi, yen digunakake printing cocok utawa uyuh nutupi workcraft, iku bisa menehi produk acrylic becik hiasan lumahing gaweyan & wawasan. Mulane iku wis unparalleled wawasan outstandingly ayu.

2. Acrylic wis urip kinerja akeh maneh saka PP, ing paling telung taun maneh ing urip layanan

3. Ing rak tampilan acrylic ora perlu kanggo mbukak jamur, mangkono ora biaya jamur bakal njupuk Panggonan, lan ukuran lan struktur bisa selaras nduweni sembarang wektu.

4. Nanging tampilan acrylic punika biaya unit sing luwih dhuwur tinimbang PP nyuntikaken tampilan.

5. PP nyuntikaken rak tampilan luwih murah ing rega unit, Nanging kudu mbukak jamur ing awal lan wis biaya jamur kanggo mbayar tambahan.

6. PP iku alus, ora kuwat lan hard minangka acrylic.

transparan 7. PP kang ora bisa mbandhingaké karo arylic.

8. Acrylic wis endurability luwih kuwat ing lingkungan ruangan, iku tahan weather pinunjul.

9. Acrylic wis akeh kinerja anti-UV, kinerja anti-tuwa.

Acrylic vs PETG

  1. Tampilan acrylic katon luwih bening lan cute saka rak PETG, lan wis jurusan dhuwure permukaan kinclong, ndarbeni kristal-kaya kinclong sawise polishing ,; kinerja banget kanggo printing utawa nutupi, yen digunakake printing cocok utawa uyuh nutupi workcraft, iku bisa menehi produk acrylic efek hiasan lumahing becik. Mulane wis unparalleled & outstandingly ayu wawasan.
  2. PETG ' kinerja anti-impact punika 1-3 kaping acrylic kuatake , lan 3 ~ 10 kaping acrylic biasa. PETG: Hard, anti-impact, lan endurable, malah ing lingkungan saka suhu kurang saka -40 . Produk PETG cukup endurability kanggo fabricatio n, transportasi lan panggunaan. Sampeyan bisa supaya bejat èfèktif.
  3. PETG wis kinerja mbentuk liyane banget, ora putih sawise mlengkung ing suhu normal, ora putih sawise mlengkung kadhemen, ora kokain, gampang kanggo printing lan hiasan.
  4. PETG luwih gampang kanggo ngasilaké produk karo struktur complicate lan maneh mulet.
  5. PETG geni tahan, ora dadi kagungane combustible, lan ora kobong, kontek standar materi bangunan, ora zat mbebayani diprodhuksi sawise kobong, luwih aman saka acrylic.
  6. Anti-UV, bisa digunakake digunakake ing signages ruangan utawa njero ruangan, titik Sale, Tampilan rak, peralatan Outdoor, Booth sales, panel protèktif kanggo Alat, play panel stasiun, vending panel mesin etc.
  7. Iku lingkungan Stamping produk loropaken, ora ngemot unsur kimia liya, kajaba C, H, O, iku jenis plastik kang biodegradable. Produk digawe saka bahan sawise nilar, padha bakal nguripake kanggo banyu lan karbon dioksida, Iku bisa uga ulang tanpa Heh lingkungan.
  8. PETG luwih larang saka acrylic, nanging luwih murah saka PC lan luwih awet tinimbang acrylic.
  9. PETG sesuai standar kontak pangan saka Ngoko, iku bisa Applied ing pangan, produk medical etc., bisa digunakake minangka materi diinget utawa kontaner saka macem-macem panganan ...... lan iku langgeng lipid lan akèh kimia, tahan kanggo erosi ing asam, alkalin lan lengo lan sapiturute, kang dianggep minangka materi luwih aman kanggo pangan lan wong.
  10. PETG wis digunakake digunakake ing gendul wewangian lan lids sawijining, gendul kosmetik lan lids sawijining, tabung saka lipstics, kothak kosmetik, kontaner deodorizer, gendul wêdakakêna baby, huruf eyeliner, etc. lan produk injeksi PETG: saringan, tabung eustachian, konektor saka pipo , Pumps, Lakers, lan Alat dialisis etc. produk Household kayata cangkir, salad Bowl, saltcellar, mrico shaker, kertu bank, bak-bak banyu lan sapiturute, kang perlu syarat aman dhuwur kanggo wong.

Acrylic vs PVC

1. PVC iku alus, mirah lan biasane tipis.

2. kekandelan PVC Transparent biasane ora luwih saka 3mm.

transparan 3. PVC kang ora bisa mbandhingaké karo arylic.

4. PVC ora pangan aman, lan ora lingkungan loropaken.

5. PVC biasane digunakake bebarengan karo struktur acrylic minangka bagéan saka tampilan.

Acrylic vs MDF

Sakabehe differerent ing saben aspek: Outlook, transparan, susunan etc.

Acrylic vs Kayu

Beda ing akèh aspèk, nanging utamané acrylic punika daya energi, lingkungan protèktif, Nanging kayu kudu cilaka lingkungan.

Acrylic vs logam Sheet

Beda utamané katon minangka transparan, Outlook, kekiatan lan firmness.

Acrylic vs Keramik

Mbandingaken karo materi Keramik tradisional, acrylic wis unparalleled kinclong dhuwur, lan nduweni kaluwihan ing ngisor iki: Good keluwesan, ora gampang gampang pecah, gampang kanggo didandani, mung nggunakake umpluk alus karo dicokot saka odhol, bisa ngresiki resikan dadi seger.

Soft tektur, ora kroso sing kadhemen ing mangsa.

Padhang ing werna, bisa ketemu nguber individu beda kanggo urip kualitas.

Lingkungan loropaken, iku radiation iku padha balung manungsa kang.

Apa sing prabédan antarane tampilan glued lan tampilan nyuntikaken?

tampilan terpaku ora perlu kanggo mbukak jamur, lan sawijining struktur lan konfigurasi bisa selaras saben wektu tanpa daya ekstra, mangkono iku bakal nyimpen jumlah ageng biaya jamur mbandingaken gedhe-gedhe nyuntikaken, lan terpaku tampilan wis menehi Outlook Bintang apik mbandingaken karo nyuntikaken gedhe-gedhe. Nalika wong ora pengin nandur modal ing biaya jamur, utawa produk ora cocok kanggo injeksi, utawa wong ora pengin kanggo gawé kanggo akeh jumlahe kanggo model, utawa wong pengin nyoba pasar karo desain anyar, matrial acrylic tampilan bakal pilihan sing paling apik. produk nyuntikaken perlu para panuku kanggo nandur modal ing biaya jamur utawa supaya produksi jumlahe ageng, lan sawise bukaan jamur siji model diwiwiti, iku ora bisa diowahi utawa diganti apa maneh. Yen sampeyan pengin duwe model liyane karo desain "luwih", sampeyan bakal duwe kanggo mbukak jamur anyar maneh utawa Resor kanggo terpaku pabrikan acrylic.

Wis terpaku tampilan cukup kuwat?

Ya, yen ora uncalan mau utawa ngadeg ing, utawa nggunakake tampilan acrylic terus logam pamblokiran.

Apa fitur utama lan kaluwihan saka tampilan acrylic glued?

tampilan terpaku ora perlu kanggo mbukak jamur, lan sawijining struktur lan konfigurasi bisa selaras saben wektu tanpa daya ekstra, mangkono iku bakal nyimpen jumlah ageng biaya jamur mbandingaken gedhe-gedhe nyuntikaken, lan terpaku tampilan wis menehi Outlook Bintang apik mbandingaken karo nyuntikaken gedhe-gedhe. Nalika wong ora pengin nandur modal ing biaya jamur, utawa produk ora cocok kanggo injeksi, utawa wong ora pengin kanggo gawé kanggo akeh jumlahe kanggo model, utawa wong pengin nyoba pasar karo desain anyar, matrial acrylic tampilan bakal pilihan sing paling apik.

Apa bab rencana pembangunan ing mangsa cedhak?

Kita bakal berkembang akèh seri layar acrylic (paling mau karo sistem bongga ka day minus, lan uga karo sawetara bahan liyane kayata MDF, PC, PETG, sheet metal etc.) kanggo garis beda, kayata Kosmetik, Pharmaceuticals & kesehatan-care produk, e-udhut, ombenan & omben, akeh dina & kluwarga item etc., kanggo panggunaan saka merchandising, sampel nampilake, promosi sales etc.

Kita bakal rawuh Globalshop 2015 ing Las Vegas ing US sak Segara 24-26 th  2015.

Carane bab proses workcraft:

Desain utawa teken audit → Bahan Purchasing → Laser cutting → Milling → Polishing → panas mlengkung printing layar → Silk → gluing → assembling → pengawasan → packing → kintunan

 

Apa Equipment utama?

Laser mesin nglereni 5

kacepetan dhuwur dalan 2

Diamond mesin polishing 1

mesin milling kumparan 1

Lumahing planer 1

Flame mesin polishing 2

Tabel weruh 2

Tabel mesin engraving 1

Precision pangatusan Oven 1

mesin mlengkung panas 4

Ultrasonik welding 1

Lan liyane……

Kowe sumber layar kanggo maksud apa merek internasional?

Ya, Loreal, Kaufland, Rimmel, Sally Hanson, Napolean Perdis, K-Mart, Big-W, Watsons, Evergreen etc.

 

Aja duwe departemen QC?

Ya, kita kudu QC departemen, 3 QC.

Kowe wis departemen R & D?

Ya, kita kudu R & D departemen, 3 perancang.

Aja sing nyedhiyani Potongan produk?

Ya, kita duwe akèh Potongan produk. Saben sasi kita bakal berkembang ing paling 2-3 produk anyar karo desain anyar.

pitakonan More?

Mangga pendekatan tim dodolan kita lan takon langsung dening email, skype  , or telephones!

Padha bakal menehi pituduh lan profesional reply!

Arep digarap US?