Floor Standing Cosmetics Tampilan Stand 2bay (May 2018.) - China Ningbo WEDAC Point of Sale Tampilan
  • facebook
  • Instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Floor Standing Cosmetics Tampilan Stand 2bay (May. 2018)

Short Description:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Quantity Min.Order: 100 Potongan
  • Sumber Kabisan: 100-10000 Piece per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail Produk Description

    jeneng tampilan Metal Kabinet
    model GXH 2 Bay
    Material Acylic, sheet Metal
    Size Kustomisasi
    warna selaras
    Technics Laser Cutting, Hotbending Polishing, Splice
    packing 1 kabinèt / tas plastik / honeycomb
    MOQ 100pcs, kita nampa jumlahe cilik kanggo supaya nyoba
    Lead Wektu 55 dina
    aplikasi Counter pelataran, Tabel, desktop
    term Pembayaran T / T, L / C
    Feature Nggunakake bahan kualitas
    Nggunakake mesin majeng lan peralatan
    Nata lan nampilake kabeh Kosmetik bebarengan
    rega relatif murah, lan luwih apik kualitas
    Kabeh specifications kasedhiya
    Kita bisa print LOGO ing produk
    pesenan OEM olèh

     

    Mangga nyedhiyani ing ngisor iki yen sampeyan mbutuhake produk adat:

    1. A pesawat sakabehane gambar technical bakal paling apik kanggo petik kita, produksi utawa pangerten

    kasenengan.

    2. Yen sampeyan ora duwe drawing technical, konsep (desain) drawing saka efek karo ukuran kritis lan

    panjelasan bakal dienggo.

    3. Ing rincian produk katampil: Wangun, ukuran, bobot, materi, Gambar etc., amarga kita

    kudu desain / nyoba tampilan adhedhasar rincian produk, pesawat kebak conto produk

    bakal dibutuhake sadurunge kita saiki sampeyan sampel final kanggo nguji unit tampilan.

    4. pangerten lan kerjasama bakal Highly ngormati!

    Picture Product





  • Previous:
  • Next:

  •