• facebook
  • Instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

TD Tampilan Pusher kanggo Vitamin Box

TD Tampilan Pusher kanggo Vitamin Box

desain Gambar

minangka

Requirements kalebu:

1. kothak Tampilan karo bongga ka day minus otomatis feed.

2. Lokasi lan printing saka logo.

3. bongga ka day minus Selaras

4. rincian Paket etc.

designing

  1. Liwat dhiskusi internal

engineer Kita desain drawing 3D dening lunak SolidWorks andhedasar klien, uga nawarake sawetara sakantor.

Kanthi komunikasi karo klien Kita gambar engineer mbenakake miturut rincian dibutuhake.

Dirampungaké.

asdfw
qwqe
ryw

desain dikonfirmasi

                                                       1. Desain Final dikonfirmasi.

                                                       2. Nyedhiyani petik miturut rancangan final.

sampel Making

asda

 

1. Tindakake munggah produksi sampel.

2. Kirimi sampel kanggo klien.

Produksi Massa

1. Tindakake munggah produksi, lan saran menyang klien ing jadwal.

2. Tindakake munggah rincian liyane ing wektu kanggo pangiriman.

dff

delivery

1. Atur pangiriman.    2. Rincian liyane kanggo pangiriman.

qqqq