• Фејсбук
  • Instagram
  • Скопје
  • Твитер
  • YouTube

NBN-козметички бренд во Австралија

NBN - Козметички бренд во Австралија

дизајн Скица

afdf

    Барања, вклучувајќи:

    1. Раководител изградба

    2. 3D знак опал букви

    3. Главни исправена

    4. Сите компоненти infill

    5. двоен LED лента

    6. 1.6mm благи фиока челик итн

Проектирање

Преку внатрешна дискусија Нашите инженер дизајн на 3D цртеж на SolidWorks софтвер врз основа на барањата на клиентот, како и нудат некои совети.

Преку комуникација со клиентот Нашите инженер ревидира цртежи во согласност со детали потребни.

Финализиран.

afdf

afdf

afdf

дизајн потврдија

                                                       1. конечниот дизајн потврдена.

                                                       2. Обезбедување на котација во согласност со конечниот дизајн.

мостра одлуки

ffdsf

 

1. Следење на производството на примерок.

2. Испрати примерокот на клиентот.

во производство

 

1. Следење на производство, и повратни информации на клиентот на распоред.

2. Следење други детали во времето за испорака.

ffdsf

испорака

1. Распоредот на испорака.    2. Други детали за испорака.

ffdsf