• Фејсбук
  • Instagram
  • Скопје
  • Твитер
  • YouTube

ТД Покажи Туркање на витамин кутија

ТД Покажи Туркање на витамин кутија

дизајн Скица

како

Барања, вклучувајќи:

1. Покажи кутија со авто-feed тласкач.

2. Локација и печатење на логото.

3. Прилагодено тласкач

4. детали Пакет итн

Проектирање

  1. Преку внатрешна дискусија

Нашите инженер дизајн на 3D цртеж на SolidWorks софтвер врз основа на барањата на клиентот, како и нудат некои совети.

Преку комуникација со клиентот Нашите инженер ревидира цртежи во согласност со детали потребни.

Финализиран.

asdfw
qwqe
ryw

дизајн потврдија

                                                       1. конечниот дизајн потврдена.

                                                       2. Обезбедување на котација во согласност со конечниот дизајн.

мостра одлуки

Asda

 

1. Следење на производството на примерок.

2. Испрати примерокот на клиентот.

масовно производство

1. Следење на производство, и повратни информации на клиентот на распоред.

2. Следење други детали во времето за испорака.

DFF

испорака

1. Распоредот на испорака.    2. Други детали за испорака.

qqqq