• facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube

NBN-Cosmetic markë në Australi

NBN - markë kozmetike në Australi

dizajni Sketch

afdf

    Kërkesat, duke përfshirë:

    1. Ndërtimi Head

    2. 3D shenjë opal germa

    3. Main drejtë

    4. Të gjitha komponentët infill

    bar 5. Dual LED

    6. 1.6mm sirtar butë çeliku etj

projektim

Nëpërmjet diskutimeve të brendshme inxhinier tonë të projektimit vizatim 3D nga SolidWorks software bazuar në kërkesat e klientit, si dhe të ofrojë disa këshilla.

Nëpërmjet komunikimit me klientin vizatimet tona inxhinier rishikohen në përputhje me të dhënat e kërkuara.

Finalizuar.

afdf

afdf

afdf

dizajni konfirmuar

                                                       1. Dizajni përfundimtar konfirmuar.

                                                       2. Sigurimi i kuotimit në pajtim me projektin përfundimtar.

Mostra Making

ffdsf

 

1. Përcjellja e prodhimit mostër.

2. Dërgo mostër për të klientit.

në prodhimin

 

1. Përcjellja e prodhimit, si dhe reagime të klientit në orar.

2. Përcjellja detaje të tjera në kohë për shpërndarjen.

ffdsf

dorëzim

1. Organizoni shpërndarjen.    2. Detaje të tjera për dërgesë.

ffdsf