• facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube

TD Display Pusher për Vitamina Box

TD Display Pusher për Vitamina Box

dizajni Sketch

si

Kërkesat, duke përfshirë:

1. Display box me auto-ushqim karierist.

2. Vendndodhja dhe shtypjen e logos.

3. karierist Customized

4. Detajet Paketa etj

projektim

  1. Nëpërmjet diskutimeve të brendshme

inxhinier jonë projektimit vizatim 3D nga SolidWorks software bazuar në kërkesat e klientit, si dhe të ofrojë disa këshilla.

Nëpërmjet komunikimit me klientin vizatimet tona inxhinier rishikohen në përputhje me të dhënat e kërkuara.

Finalizuar.

asdfw
qwqe
ryw

dizajni konfirmuar

                                                       1. Dizajni përfundimtar konfirmuar.

                                                       2. Sigurimi i kuotimit në pajtim me projektin përfundimtar.

Mostra Making

Asda

 

1. Përcjellja e prodhimit mostër.

2. Dërgo mostër për të klientit.

Prodhim ne mase

1. Përcjellja e prodhimit, si dhe reagime të klientit në orar.

2. Përcjellja detaje të tjera në kohë për shpërndarjen.

DFF

dorëzim

1. Organizoni shpërndarjen.    2. Detaje të tjera për dërgesë.

qqqq