• facebook
  • googleplus
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • fadfggghh
  • adfffadsf

Ningbo WEDAC Point of Sale Témbongkeun Co., Ltd. mangrupakeun produsén husus dina rarancang, berkembang ngahasilkeun parabot tampilan toko ritel pikeun rupa-rupa wewengkon kaasup industri kosmetik,-kasehatan andE-roko. Lokasina di Ningbo propinsi Zhejiang, kami nutup kana port jero-cai port-Beilun kawentar, benefiting ti jaringan transportasi merenah na.

Dimaksudkeun dina nyadiakeun jasa hiji-eureun pakakas tampilan, urang utamana difokuskeun rarancang jeung pangwangunan. produk urang nyertakeun rupa-rupa kaasup toko ritel rak pusher & Sistim tampilan divider, POP / Sistim Pos, tampilan kosmetik, supermarket / warung tampilan kabinét / rak / kotak, tampilan acrylic, tampilan LED, signage, supermarket DIY tampilan unit & solusi jsb ogé prosés urang di wewengkon ieu ngawengku fabrikasi acrylic, karya logam (CNC bending, punching, motong laser), suntik palastik jeung karya kai.

Searching for design solution? Do not hesitate!

We will provide one-stop service of display equipment


WhatsApp Online Chat !