• facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

Tentang Kami

qerqwer

Ningbo WEDAC Point of Sale Témbongkeun Co., Ltd. mangrupakeun produsén husus dina rarancang, berkembang ngahasilkeun parabot tampilan toko ritel pikeun rupa-rupa wewengkon kaasup industri kosmetik,-kasehatan andE-roko. Lokasina di Ningbo propinsi Zhejiang, kami nutup kana port jero-cai port-Beilun kawentar, benefiting ti jaringan transportasi merenah na.

Dimaksudkeun dina nyadiakeun jasa hiji-eureun pakakas tampilan, urang utamana difokuskeun rarancang jeung pangwangunan. produk urang nyertakeun rupa-rupa kaasup toko ritel rak pusher & Sistim tampilan divider, POP / Sistim Pos, tampilan kosmetik, supermarket / warung tampilan kabinét / rak / kotak, tampilan acrylic, tampilan LED, signage, supermarket DIY tampilan unit & solusi jsb ogé prosés urang di wewengkon ieu ngawengku fabrikasi acrylic, karya logam (CNC bending, punching, motong laser), suntik palastik jeung karya kai.

Samentara éta, kami salah sahiji produsén produk acrylic paling profésional di Cina. Handap kawijakan kualitas munggaran, insinyur urang anu boga pangalaman di wewengkon ieu leuwih 10 taun geus dijieun tur dilaksanakeun sistem manajemen kualitas ketat ogé nerapkeun artcraft husus ka nyugemakeun tungtutan husus.

fdsaf

Adhering kana falsafah bisnis gawé babarengan win-win, pragmatism sarta inovasi jeung ngungudag sahiji kaunggulan, WEDAC ieu devoted nyadiakeun design profésional, produk kualitas luhur sarta layanan considerate. Leuwih 10 taun, produk urang geus diékspor ka Australia, Jepang, AS jeung nagara Éropa sarta kami geus dilakonan loba proyék keur klien peuntas laut ti wewengkon béda. WEDAC wishes pikeun ngadegkeun hubungan pasangan jeung konsumén boh di imah jeung di mancanagara, sarta babarengan nyieun ngabalukarkeun hébat.