• facebook
  • googleplus
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

Tentang Kami

qerqwer

Ningbo WEDAC Point of Sale Témbongkeun Co., Ltd. mangrupakeun produsén husus dina rarancang, berkembang ngahasilkeun parabot tampilan toko ritel pikeun rupa-rupa wewengkon kaasup industri kosmetik,-kasehatan andE-roko. Lokasina di Ningbo propinsi Zhejiang, kami nutup kana port jero-cai port-Beilun kawentar, benefiting ti jaringan transportasi merenah na.

Dimaksudkeun dina nyadiakeun jasa hiji-eureun pakakas tampilan, urang utamana difokuskeun rarancang jeung pangwangunan. produk urang nyertakeun rupa-rupa kaasup toko ritel rak pusher & Sistim tampilan divider, POP / Sistim Pos, tampilan kosmetik, supermarket / warung tampilan kabinét / rak / kotak, tampilan acrylic, tampilan LED, signage, supermarket DIY tampilan unit & solusi jsb ogé prosés urang di wewengkon ieu ngawengku fabrikasi acrylic, karya logam (CNC bending, punching, motong laser), suntik palastik jeung karya kai.

Meanwhile, we are one of the most professional acrylic products manufacturer in China. Following the policy of quality first, our engineers who have the experience in this area for over 10 years has established and implemented strict quality management system as well as applying special artcraft to satisfy special demands.

fdsaf

Adhering kana falsafah bisnis gawé babarengan win-win, pragmatism sarta inovasi jeung ngungudag sahiji kaunggulan, WEDAC ieu devoted nyadiakeun design profésional, produk kualitas luhur sarta layanan considerate. Leuwih 10 taun, produk urang geus diékspor ka Australia, Jepang, AS jeung nagara Éropa sarta kami geus dilakonan loba proyék keur klien peuntas laut ti wewengkon béda. WEDAC wishes pikeun ngadegkeun hubungan pasangan jeung konsumén boh di imah jeung di mancanagara, sarta babarengan nyieun ngabalukarkeun hébat.



WhatsApp Online Chat !