floor nangtung kosmetik tampilan ngadeg - Cina Ningbo WEDAC Point of Sale Témbongkeun
  • facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

floor nangtung kosmetik tampilan ngadeg

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100-10000 Piece per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: 1 Unit / kantong plastik / pengiriman barang karton / Usuk kai

    Pangiriman Time: 30-35 poé sanggeus design & urutan dikonfirmasi

    Panjelasan Produk

    Témbongkeun kosmetik

    Kami produsén profésional tina tampilan equipments pikeun brand kosmetik, toko kosmetik, supermarket jeung sajabana

    Kami produsén tina tampilan kosmetik pikeun Loreal, Rimmel, Napolean Perdis, K-Kemranjén jsb ..

    item Ngaran tampilan kosmetik / kosmetik stand / tampilan ubar / stand ubar
    material Acrylic, Metal lambaran, Tonjolan bagian, LED jsb
    warna ngaropéa
    ukuran Nyieun husus
    anggapanana splice, bending panas atawa panas mencét
    fungsi Dilarapkeun di toko ritel supermakert mall chainstore balanja
    MOQ Simkuring nampi kuantitas leutik keur urutan sidang
    bungkusan Numutkeun sarat customer urang
    waktos sampel Gumantung kana gaya produk na workmanship
    fee sampel Dibayar ku customer
    muatan angkutan barang Dibayar ku customer
    Waktos pangiriman Gumantung kana gaya produk na workmanship
    istilah pamayaran T / T, L / C
    hal nu husus bahan acrylic 1.Imported.
    alat-alat 2.Advanced jeung mesin.
    spésifikasi 3.various sarta kelir anu aya.
    4.We tiasa ngadamel produk acrylic salaku desain Anjeun.
    5.We bisa nyitak logo anjeun dina produk.
    kualitas 6.Good, harga saeutik.
    pemesanan 7.OEM téh wilujeng sumping



  • Saméméhna:
  • Teras:

  •