Jieun-up tampilan pusher 32 - Cina Ningbo WEDAC Point of Sale Témbongkeun
  • facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

Jieun-up tampilan pusher 32

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100-10000 Piece per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jéntré produk Pedaran

    nami Jieun-up tampilan pusher
    model
    material PC, PS
    ukuran Nyieun husus
    warna
    Technics suntikan
    pak-pakan 1 Unit / kantong plastik / sayang madu
    MOQ 500pcs, urang nampi kuantitas leutik keur urutan sidang
    Waktos prosés 20days
    aplikasi Kontra permukaan luhur, méja, desktop
    istilah pamayaran T / T, L / C
    hal nu husus Paké bahan kualitas luhur
    Paké mesin canggih tur alat
    Ngatur jeung nembongkeun sagala kosmétik babarengan
    harga kawilang handap, sarta kualitas hadé
    Kabéh spésifikasi nu sadia
    Urang bisa nyitak logo anjeun dina produk
    pemesanan OEM téh wilujeng sumping

     

    Mangga nyadiakeun di handap lamun merlukeun hiji produk custom:

    1. Hiji set lengkep gambar teknis bakal anu pangalusna pikeun petik urang, produksi atawa pamahaman

    sasuai ka nu Anjeun.

    2. Mun anjeun teu boga gambar teknis, konsép (design) gambar tina pangaruh kalayan ukuran kritis tur

    katerangan bakal bisa dipake.

    3. rinci produk Anjeun pikeun dipintonkeun: Wangun, ukuranana, beurat, bahan, gambar jeung sajabana, sabab kami

    kudu ngarancang / nguji tampilan dumasar kana detil ti produk, hiji set pinuh sampel produk Anjeun

    bakal jadi diperlukeun méméh kami nampilkeun Anjeun sampel final pikeun nguji Unit tampilan.

    4. pamahaman anjeun sarta gawé babarengan bakal kacida ngaapresiasi!

    Gambar produk





  • Saméméhna:
  • Teras:

  •