• facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

NBN-kosmetik brand di Australia

NBN - brand kosmetik di Australia

desain sketsa

afdf

    Syarat kaasup:

    1. konstruksi Kepala

    2. 3D tanda opal lettering

    3. Main orientasi tegak

    4. Sadaya komponén infill

    5. Dual LED bar

    6. 1.6mm laci baja hampang jeung sajabana

ngarancang

Ngaliwatan sawala internal insinyur kami mendesain nu gambar 3D ku software solidworks dumasar kana sarat klien urang, kitu ogé tawaran sababaraha advices.

Ngaliwatan komunikasi sareng klien kami gambar insinyur ningali balik nurutkeun sacara rinci diperlukeun.

Nyampurnakeun.

afdf

afdf

afdf

desain dikonfirmasi

                                                       1. Desain final dikonfirmasi.

                                                       2. Nyadiakeun petik éta nurutkeun rarancang final.

sampel pembuatan

ffdsf

 

1. Tuturkeun nepi produksi sampel.

2. Kirim sampel ka klien.

dina Produksi

 

1. Tuturkeun nepi produksi, jeung eupan balik ka klien on jadwal.

2. Tuturkeun nepi rinci sejenna dina waktu keur pangiriman.

ffdsf

pangiriman

1. Susun pangiriman ka.    2. rinci lianna pikeun kiriman.

ffdsf