• facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

TD Témbongkeun Pusher pikeun Vitamin Box

TD Témbongkeun Pusher pikeun Vitamin Box

desain sketsa

siga

Syarat kaasup:

1. kotak Témbongkeun kalawan pusher otomatis-feed.

2. lokasi sarta percetakan sahiji logo.

3. pusher ngaropéa

4. rinci Paket jsb

ngarancang

  1. Ngaliwatan sawala internal

insinyur urang ngarancang nu gambar 3D ku software solidworks dumasar kana sarat klien urang, kitu ogé tawaran sababaraha advices.

Ngaliwatan komunikasi sareng klien kami gambar insinyur ningali balik nurutkeun sacara rinci diperlukeun.

Nyampurnakeun.

asdfw
qwqe
ryw

desain dikonfirmasi

                                                       1. Desain final dikonfirmasi.

                                                       2. Nyadiakeun petik éta nurutkeun rarancang final.

sampel pembuatan

asda

 

1. Tuturkeun nepi produksi sampel.

2. Kirim sampel ka klien.

Produksi masal

1. Tuturkeun nepi produksi, jeung eupan balik ka klien on jadwal.

2. Tuturkeun nepi rinci sejenna dina waktu keur pangiriman.

dff

pangiriman

1. Susun pangiriman ka.    2. rinci lianna pikeun kiriman.

qqqq