• facebook
  • Instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

NBN-Kosmetik account ing Australia

NBN - account Kosmetik ing Australia

desain Gambar

afdf

    Requirements kalebu:

    1. construction Kepala

    2. 3D tandha opal aksara

    3. Main mujur

    4. Kabeh komponen infill

    5. Dual LED bar

    6. 1.6mm laci baja entheng etc.

designing

Through internal discussion Our engineers design the 3D drawing based on client’s requirements, as well as offering some advices.

Through communication with client Our engineers revise drawings according to the details required.

Dirampungaké.

afdf

afdf

afdf

desain dikonfirmasi

                                                       1. Desain Final dikonfirmasi.

                                                       2. Nyedhiyani petik miturut rancangan final.

sampel Making

ffdsf

 

1. Tindakake munggah produksi sampel.

2. Kirimi sampel kanggo klien.

ing Produksi

 

1. Tindakake munggah produksi, lan saran menyang klien ing jadwal.

2. Tindakake munggah rincian liyane ing wektu kanggo pangiriman.

ffdsf

delivery

1. Atur pangiriman.    2. Rincian liyane kanggo pangiriman.

ffdsf