• facebook
  • Instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

NBN-Kosmetik account ing Australia

NBN - account Kosmetik ing Australia

desain Gambar

afdf

    Requirements kalebu:

    1. construction Kepala

    2. 3D tandha opal aksara

    3. Main mujur

    4. Kabeh komponen infill

    5. Dual LED bar

    6. 1.6mm laci baja entheng etc.

designing

Liwat diskusi internal, insinyur kita ngrancang gambar 3D adhedhasar syarat klien, uga menehi saran.

Liwat komunikasi karo klien, insinyur kita mbenakake gambar miturut rincian sing dibutuhake.

Dirampungaké.

afdf

afdf

afdf

desain dikonfirmasi

                                                       1. Desain Final dikonfirmasi.

                                                       2. Nyedhiyani petik miturut rancangan final.

sampel Making

ffdsf

 

1. Tindakake munggah produksi sampel.

2. Kirimi sampel kanggo klien.

ing Produksi

 

1. Tindakake munggah produksi, lan saran menyang klien ing jadwal.

2. Tindakake munggah rincian liyane ing wektu kanggo pangiriman.

ffdsf

delivery

1. Atur pangiriman.    2. Rincian liyane kanggo pangiriman.

ffdsf