• Фејсбук
  • Инстаграм
  • Скопје
  • Твитер
  • YouTube

NBN-козметички бренд во Австралија

NBN - Козметички бренд во Австралија

дизајн Скица

afdf

    Барања, вклучувајќи:

    1. Раководител изградба

    2. 3D знак опал букви

    3. Главни исправена

    4. Сите компоненти infill

    5. двоен LED лента

    6. 1.6mm благи фиока челик итн

Проектирање

Преку внатрешна дискусија Нашите инженери го дизајнираат 3D цртежот врз основа на барањата на клиентот, како и нудат неколку совети.

Преку комуникација со клиентот Нашите инженери ги ревидираат цртежите според потребните детали.

Финализиран.

afdf

afdf

afdf

дизајн потврдија

                                                       1. конечниот дизајн потврдена.

                                                       2. Обезбедување на котација во согласност со конечниот дизајн.

мостра одлуки

ffdsf

 

1. Следење на производството на примерок.

2. Испрати примерокот на клиентот.

во производство

 

1. Следење на производство, и повратни информации на клиентот на распоред.

2. Следење други детали во времето за испорака.

ffdsf

испорака

1. Распоредот на испорака.    2. Други детали за испорака.

ffdsf