• facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube

Informacioni i Kompanisë

qerqwer

Ningbo WEDAC pika e shitjes Display Co, Ltd, është një prodhues i specializuar në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e dyqan me pakicë pajisjeve të ekranit për lloje të ndryshme të zonave, duke përfshirë industri kozmetike, kujdesit shëndetësor ANDE-cigareve. E vendosur në Ningbo të provincës Zhejiang, ne jemi afër famshme port të thellë me ujë port-Beilun, duke përfituar nga rrjetit të përshtatshëm të transportit.

Avantazhi ynë:
● Ne kemi projektuesin tonë që mund ta kthejë idenë tuaj në vizatime të bazuara në skicën e dizajnit.
●  Ne kemi inxhinierë me përvojë për të kontrolluar të gjithë projektin.
●  Ne kemi QC profesionale për të kontrolluar cilësinë e çdo detaji.

 

regsgf

Respektimi për filozofinë e biznesit të bashkëpunimit të favorshme, pragmatizëm dhe inovacionit dhe ndjekje të përsosmërisë, WEDAC është i përkushtuar për të siguruar dizajn profesional, produkte me cilësi të lartë dhe shërbimi i vëmendshëm. Mbi 10 vjet, produktet tona janë eksportuar në Australi, Japoni, SHBA dhe vendet evropiane dhe ne kemi realizuar shumë projekte për klientët jashtë shtetit nga fusha të ndryshme. WEDAC dëshiron të krijojë marrëdhënie partnere me klientët si në shtëpi dhe jashtë vendit, dhe së bashku për të krijuar një kauzë të madhe.