• facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube

NBN-Cosmetic markë në Australi

NBN - markë kozmetike në Australi

dizajni Sketch

afdf

    Kërkesat, duke përfshirë:

    1. Ndërtimi Head

    2. 3D shenjë opal germa

    3. Main drejtë

    4. Të gjitha komponentët infill

    bar 5. Dual LED

    6. 1.6mm sirtar butë çeliku etj

projektim

Nëpërmjet diskutimit të brendshëm Inxhinierët tanë projektojnë vizatimin 3D bazuar në kërkesat e klientit, si dhe duke ofruar disa këshilla.

Nëpërmjet komunikimit me klientin Inxhinierët tanë rishikojnë vizatimet sipas detajeve të kërkuara.

Finalizuar.

afdf

afdf

afdf

dizajni konfirmuar

                                                       1. Dizajni përfundimtar konfirmuar.

                                                       2. Sigurimi i kuotimit në pajtim me projektin përfundimtar.

Mostra Making

ffdsf

 

1. Përcjellja e prodhimit mostër.

2. Dërgo mostër për të klientit.

në prodhimin

 

1. Përcjellja e prodhimit, si dhe reagime të klientit në orar.

2. Përcjellja detaje të tjera në kohë për shpërndarjen.

ffdsf

dorëzim

1. Organizoni shpërndarjen.    2. Detaje të tjera për dërgesë.

ffdsf