• facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

Info parusahaan

qerqwer

Ningbo WEDAC Point of Sale Témbongkeun Co., Ltd. mangrupakeun produsén husus dina rarancang, berkembang ngahasilkeun parabot tampilan toko ritel pikeun rupa-rupa wewengkon kaasup industri kosmetik,-kasehatan andE-roko. Lokasina di Ningbo propinsi Zhejiang, kami nutup kana port jero-cai port-Beilun kawentar, benefiting ti jaringan transportasi merenah na.

Our advantage:
● We have our own designer that could turn your idea into drawings based on the design sketch.
● We have experienced engineers to control the whole project.
● We have professional QC to control the quality of every detail.

 

regsgf

Adhering kana falsafah bisnis gawé babarengan win-win, pragmatism sarta inovasi jeung ngungudag sahiji kaunggulan, WEDAC ieu devoted nyadiakeun design profésional, produk kualitas luhur sarta layanan considerate. Leuwih 10 taun, produk urang geus diékspor ka Australia, Jepang, AS jeung nagara Éropa sarta kami geus dilakonan loba proyék keur klien peuntas laut ti wewengkon béda. WEDAC wishes pikeun ngadegkeun hubungan pasangan jeung konsumén boh di imah jeung di mancanagara, sarta babarengan nyieun ngabalukarkeun hébat.