• facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Kuring boga ukur sababaraha gambar ngeunaan pintonan, anjeun tiasa masihan urang petik? Lamun henteu, kumaha sejenna anjeun kudu merlukeun?

Hampura kami teu bisa cutatan dumasar ngan gambar hiji, sahenteuna urang kudu ukur pikeun tiap struktur, ketebalan sarta kualitas syarat kanggo bahan, kuantitas moderator, mangga teh pedaran pikeun pamakéan anak, jeung informasi tina produk nu perlu ditampilkeun.

Kuring boga sketsa a, éta cukup?

Ok, tapi punten cirian informasi patali sakumaha wincikan sabisa: ukur  and explanation, thickness and quality requirements for the material, quantity required,the description for its usage, and the information of the product which need to be displayed.

Kuring boga rarancang konsép

Ok, tapi punten catetan informasi patali sakumaha wincikan sabisa: ukur, ketebalan jeung sarat kualitas pikeun bahan, kuantitas moderator, mangga teh pedaran pikeun pamakéan anak, jeung informasi tina produk nu perlu ditampilkeun

Kuring gaduh gambar

Anu bakal jadi anu pangalusna, sarta lamun informasi di handap bakal sadia, eta bakal sampurna:
The produk nu perlu ditampilkeun
paking rinci
karya seni lamun sagala labél, sisipan grafis / kertas, decal atanapi percetakan diterapkeun.
Jumlah warna Pantone keur percetakan silkscreen.

Kumaha atuh nyadiakeun lamun Abdi peryogi tampilan pikeun jadi ngaropéa?

Mangga nyadiakeun di handap lamun merlukeun hiji Unit tampilan ngaropéa:

1. Nilai kamungkinan tina urutan awal Anjeun.

2. Hiji set lengkep gambar teknis bakal anu pangalusna pikeun petik urang, produksi atawa pamahaman sasuai ka nu Anjeun.

3. Mun anjeun teu boga gambar teknis, konsép (design) gambar tina pangaruh (atawa malah hiji sketsa) kalayan ukuran kritis jeung katerangan bakal bisa dipake.

4. rinci produk Anjeun pikeun dipintonkeun dina Unit tampilan: Wangun, ukuranana, beurat, bahan, gambar jeung sajabana, sabab urang kudu ngarancang / nguji tampilan anu dumasar kana rincian ti produk, hiji set pinuh sampel tina produk Anjeun bakal diperlukeun pikeun nguji unit tampilan méméh kami nampilkeun Anjeun sampel final.

5. Lamun kudu tampilan Anjeun bisa ditunda rak, mangga nyadiakeun kami wincik rak nu: Wangun, ukuranana, lokasi liang pikeun fixture, bahan, gambar jeung sajabana

Inpo Naon anu diperlukeun pikeun petik, sarta naon nu informasi dasar perlu kudu sadia pikeun petik a?

1. Simkuring peryogi ukur pikeun tiap struktur unggal bagian,

2. ketebalan jeung sarat kualitas pikeun bahan,

3. finish

4. lingkungan masang na rinci

5. kuantitas moderator, mangga

6. pedaran pikeun pamakéan anak, jeung informasi tina produk nu perlu ditampilkeun.

7. rinci Packing

8. karya seni lamun sagala labél, sisipan grafis / kertas, decal atanapi percetakan diterapkeun.

9. Palanggan informasi dasar, kontak

istilah 10. Harga

Kumaha pas abdi tiasa nampi harga (petik)?

1. gambar Lamun diwincik anu disadiakeun, atawa informasi detil nu sagala aya pikeun petik , biasana urang bisa masihan harga dina 2 poé, bakal nyadiakeun petik sooner atanapi engké nurutkeun kaayaan nu sabenerna tina pakasaban.

Loba barang atawa barang ngahesekeun nyandak waktos rélatif panjang.

harga dasar (tanpa rinci packing, atawa harga ex-karya) bisa jadi panyadia sooner.

Lengkep petik (kalawan rinci packing, beurat, waktos nuju keur sampel jeung produksi jeung sajabana) bakal nyandak waktos rélatif panjang.

2. Émbaran teu lengkep, petik bisa dijieun tanpa gambar, cutatan salami 3 dinten.

3. Kudu nyieun rarancang mimitina lajeng masihan petik, biasana merlukeun 1 minggu mun masihan petik éta . Baris nyadiakeun petik sooner atanapi engké nurutkeun kaayaan nu sabenerna tina pakasaban.

Naon produk utama Anjeun bisa ngahasilkeun?

tampilan acrylic, tampilan stand, kabinét tampilan, tampilan kosmetik, rak pusher, produk PC, produk PETG jsb

Naon lain tiasa nyadiakeun?

tampilan plastik, produk suntik, PVC Tonjolan, wadah PVC, tampilan kai, tampilan logam jeung sajabana

Naon nu MOQ produksi WEDAC?

Jelas tampilan acrylic: 100pcs

tampilan acrylic warni: 500kgs

Lambaran logam tampilan stand: 100pcs

tampilan palastik nyuntik: 1000pcs

Naon nu packing cara biasa produk béda?

1. packing Umum: 1pc / pe kantong / kotak jero, sababaraha PCS / karton, atawa Sababaraha PCS dina kotak jero, teras N buleud dina karton anu ..

2. PCplus packing: N PCS di karton a, kalawan sababaraha infilling.

3. sayang madu karton, crate kai, kasus kai, papayung busa, pallets kai, pallets plastik jeung sajabana pikeun pilihan.

Naon pilihan mayar teu WEDAC nampi?

WEDAC narima pembayaran ti handap:

1. T / T 50% sateuacanna salaku titipan, tur kasaimbangan sanggeus salinan B / L.

2. LC dina tetempoan

3. Cara mayar lianna pikeun dibahas sarta dievaluasi sakumaha per kaayaan lengkep.

Kalungguhan waktu keur sampel jeung produksi masal: Sampel 3-15 poé, produksi massal 15-50 poé.

Tanggal kadaluarsana of petik a:  Biasana dina 30 poé wungkul.

Sampel nyadiakeun waragad:

Nilai ≤10 dollar, haratis, tapi muatan kurir kudu tanggung jawab ku meuli.

Nilai muatan> 10 dollar, ongkos Sampel = harga Unit x 3 + kurir kudu tanggung jawab ku meuli.

Mun produk nu kudu muka kapang, ongkos sampel kudu ngawengku biaya kapang.

meuli tiasa make T / T, paypal, rugbi kulon, moneygram, & sagala cara sangkan mayar keur ongkos sampel.

harga anjeun tinggi:

Sumuhun, meureun harga kami leuwih luhur batan sababaraha batur, kusabab urang pernah make bahan inferior atanapi motong juru jeung ngahurungkeun kaluar barang sub-standar, urang pernah ngurangan kualitas karya urang pikeun ngurangan biaya produk urang, urang ulah rék bari pasar customer kami kalayan produk goréng, urang miharep klien kami sarta kami bisa benefited babarengan ti bisnis silih.

Dupi harga Anjeun dicutat jadi disawalakeun atawa kamampuan?

Sumuhun, yakin, lamun qty., Spesifikasina. atawa istilah & kaayaanana jsb bakal disaluyukeun, atawa pamahaman silih cukup keur ngadegkeun.

Kumaha upami sampel teu disatujuan?

Urang baris menerkeun sarta nyadiakeun sampel anyar deui  haratis.

Kuring geus ditempatkeun hiji urutan. Ayeuna kumaha?

Urang bakal ngamutahirkeun maneh kaayaan produksi kalawan gambar ti pabrik. Urang bakal nuturkeun nepi ka prosés produksi jeung kualitas produk, pastikeun sagalana minuhan standar kualitas anjeun, pastikeun aya lepat saméméh barang ninggalkeun pabrik kami! ...... .and Anjeun bisa ngaharepkeun pikeun nampa barang maréntahkeun sanggeus wanci produksi (nyatakeun dina urutan ka) jeung waktu pengiriman barang (ku laut atawa hawa).

Dupi anjeun ngomean kami kaayaan produksi kalawan gambar sanggeus urutan disimpen?

Sumuhun, pasti. Urang bakal nuturkeun nepi prosés produksi jeung tetep anjeun diropéa.

Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas produk?

Simkuring gaduh 3 QCs, aranjeunna mariksa sagalana na sapopoe, unggal produk bakal inspected di panggung kritis, kayaning, bahan atah, semi-produk, produk rengse, paking jsb ..

Kumaha upami pengiriman barang sarta angkutan? Dupi anjeun gaduh agén pengiriman barang dipercaya atanapi forwarder?

Sumuhun urang kudu ngajén pengiriman barang dipercaya & forwarder gawé bareng urang salila sababaraha taun, maranéhna salawasna bisa nganteurkeun barang ka palabuhan anjeun aman.

Mun urang ngalakukeun FOB, Dupi anjeun nampi ditunjuk forwarder?

Sumuhun, tapi forwarder nu perlu disatujuan ku kami teuing méméh kami buku spasi kalayan aranjeunna, bisi forwarder ngabogaan muatan alesan on kami atawa kami kapanggih masalah sareng aranjeunna, urang boga hak pikeun menta ka ngarobah ka hiji lumrah, atawa nyarankeun hiji misalna pikeun anjeun.

Kumaha upami dokumen pengiriman barang?

Umumna urang nyadiakeun invoice, paking daftar na bil tina lading salaku dokumen pengiriman barang, upami meuli kudu sagala dokumén lianna, mangga hayu urang nyaho sateuacanna.

Sanggeus narima barang, upami karuksakan atawa produk cacad nu kapanggih, naon anu kudu urang pigawé?

Mangga candak ka gambar na kirimkeun ka kami geura, urang bakal ganti deui dina kiriman saterusna.

Mun kuring nempatkeun urutan ulang, tiasa hargana jadi kirang atanapi ngan tetep sarua jeung urutan kahiji?

Urang bakal marios harga dumasar kana laju bursa tina mata uang jeung biaya bahan / buruh kana narima urutan ulang, sarta nyieun adjustment nu sasuai.

Anjeun pabrik / produsén atanapi ngan hiji parusahaan dagang?

Kami produsén tapi urang ogé bisa ngalakukeun perdagangan upami diperlukeun.

Sabaraha karyawan di total di perusahaan?

Aya keur 25 pagawe di pabrik.

Naon kapasitas produksina anjeun?

Ngeunaan USD500000 pikeun produksi tampilan ayeuna, tapi urang tiasa manjangkeun kapasitas produksina urang gancang.

Naon ayeuna volume jualan anjeun?

Jutaan USD3 per taun.

Naha milih tampilan acrylic?

1. Dina mangsa Dunya Besar Ⅱ 1939-1945, salaku plexiglass husus, acrylic ieu firstly loba dipaké salaku kipas kaca keur planes perang na bak, hirup layanan na éta leuwih ti 10 taun kaayaan lingkungan parna.

2. acrylic ngabogaan gelar luhur ti transparansi, sarta laju transmisi lampu geus nepi ka 92-93% --- luhur batan sagelas! Kituna eta boga reputasi tina "kristal plastik".

3. lampu Anak Sigana lemes, nyaman, sareng cemerlang (kawas inten)!

4. Cai mibanda daya tahan cuaca alus teuing, epically outdoor, ranking luhureun dina plastik. Kinerja alus mun hawa tinggi, hawa distorsi sabudeureun 96 ℃ ( 1.18MPa ) . Lalawanan alus cuaca, résistansi asam sarta alkali, teu fenomena yellowing na hidrolisis sanggeus taun paparan handapeun cahaya panonpoe jeung hujan.

5. kinerja Long hirup: Dibandingkeun jeung bahan séjénna (kayaning PS, AS, PP jeung sajabana), hirup kinerja tilu taun deui!

6. Alus anti sepuh kinerja dina hawa: sampling percobaan dites yén: sanggeus 4 taun sepuh alam, , beurat acrylic produk urang alam, , inténsitas manjang, sarta transmittance lampu ngurangan saeutik alam, , warna kabukti a yellowish saeutik alam, , crazing lalawanan ngurangan katempo, kumaha oge, kinerja anti dampak ngaronjat dina stead, sarta kinerja physic lianna ampir euweuh robah!

7. Mibanda gelar luhur teu karasa permukaan jeung gloss,

8. Geus alus teuing & beredar kinerja fabrikasi, bisa diwangun ku panas, oge bisa diolah ngaliwatan machining mékanis.

9. acrylic bisa dijieun kana rupa-rupa wangun jeung produk diperlukeun. Hiji fitur beredar nyaéta pikeun tetep gelar luhur ti transparansi jeung gelar luhur ti ketebalan.

10. Lightweight, cheapness, gampang keur bentukna.

11. éta bahan acrylic boga gelar luhur unparalleled of kacaangan ogé kaunggulan handap: alus kateguhan, henteu gampang ruksak; repairable; eta boga tékstur lemes, jeung henteu saeutik tiis dina usum tiis. Cai mibanda loba kelir, nohonan sarat béda. Produk dijieun kalayan acrylic, henteu ngan exquisite, tapi ogé endurable.

12. Lingkungan friendly:

1) radiasi nyaeta sarupa jeung rorongkong mahluk manusa urang.

2) bahan Runtah bisa didaur ulang pikeun dipake deui, daur ulang anu gampang tur merenah.

3) Luhur laju Recyclable, Nguatkeun kasadaran lingkungan téh beuki

diaku.

4) Teu monomér picilakaeun atawa bau bakal dileupaskeun.

5) kaamanan pangan, teu ngarugikeun ka awak manusa.

13. Energy nyimpen: gelar Good transmisi lampu, nepi ka 92-93%, inténsitas kirang lampu

diperlukeun, ngurangan lampu, hemat daya, nyimpen energi jeung ongkos.

14. lalawanan dampak Strong, genep belas kali ti kaca biasa, cocog pikeun instalasi dina zone aman pikeun kaperluan husus.

15. kinerja insulasi Good, cocog pikeun rupa-rupa parabot listrik.

16. beurat Lampu, satengah beurat kaca biasa.

17. Warni, gelar luhur ti kacaangan, unparalleled kana bahan lianna.

18. plasticity Strong, gampang molding.

19. Mudah pikeun mulasara, gampang beresih, rainwater tiasa alami beresih.

20. Leuleus tékstur, perasaan moal jadi tiis sakumaha kaca atawa keramik di usum tiis.

21. caang dina warna, minuhan ngungudag individu ngeunaan keur kualitas kahirupan.

22. kinerja Alus keur percetakan atawa palapis, upami dianggo percetakan cocok atanapi nyemprot téhnologi palapis, éta bisa masihan produk acrylic idéal pangaruh hiasan permukaan & outlook.

23. ketahanan Good, sarupa jeung aluminium, stabilitas alus kalayan bahan kimia, tiasa endure nu erosi loba zat kimia.

24. panyalindungan finely kana lampu internal, manjangkeun umur jasa tina lampu.

25. Endurable kana seuneu, bébas tina durukan spontan sarta extinguishing diri.

26. Aya keur bahan acrylic nu boga prestasi béda & sababaraha, rupa warna jeung épék visual, bisa papanggih rupa sarat tina konsumén.

27. impacting Adé visual sanggeus processing ditangtoskeun, hiasan jeung percetakan.

Naon beda antara tampilan acrylic sarta bahan lianna? Acrylic vs Kaca

Acrylic vs Kaca

Dina industri, bahan acrylic ngabogaan aplikasi lega ti bahan kaca, jadi eta boga loba kaunggulan leuwih bahan kaca.

1. Dina aspék processing, acrylic bisa diolah jadi leuwih wangun sarta wangun ti kaca.

2. Duanana, bahan kumaha acrylic rapuh téh leuwih fleksibel ti kaca. Lamun kaca ngarecah, éta shatters kana lembar seukeut nu gampang ngadek jalma; bari acrylic ngarecah kana badag, potongan Blunt, sarta moal menyakiti jalma. Ku ngabandingkeun dua bahan, salah resep bahan acrylic bahya.

3. Boh kaamanan tinggi keur dahareun kelas, stabilitas kimiawi alam, , endure erosi umum bahan kimia, teu leyur jeung cai.

4. Katempo permeation lampu alam, , UV alam, , beurat nyaeta 1/2 kaca biasa.

5. permeation Terang ka 92-93% alam, , plastik transparan biasa (PS, AS, PVC jrrd) boga permeation lampu ngan saeutik leuwih ti 80%.

6. kinerja Anti dampak anu 12 ~ 18 kali kaca silikon biasa.

7. inténsitas Mechanical sarta kalenturan nyaeta 10 kali ti kaca silikon biasa alam, , teu karasa sarupa aluminium alam, , lalawanan cuaca beredar sarta lalawanan sepuh.

8. outlook Outstandingly geulis alam, , owns gloss kristal kawas sanggeus polishing alam, , alias "Ratu Plastik Kristal".

 

Acrylic vs PS

Differerence antara tampilan acrylic jeung PS nyuntik tampilan:

1. tampilan acrylic Sigana leuwih transparan sarta lucu batan PS nyuntik rak tampilan, sarta mibanda gelar luhur permukaan gloss, owns kristal kawas gloss sanggeus polishing ,; kinerja alus teuing pikeun percetakan atawa palapis, upami dianggo percetakan cocok atanapi nyemprot palapis workcraft, éta bisa masihan produk acrylic idéal hiasan permukaan usaha & outlook. Kituna eta geus unparalleled outlook outstandingly geulis.

2. acrylic boga hirup kinerja leuwih lila ti PS, sahanteuna tilu taun deui dina kahirupan jasa.

3. rak tampilan acrylic teu perlu muka kapang, sahingga henteu ongkos kapang bakal lumangsung, sarta ukuran sarta struktur bisa ngaropéa merenah wae.

4. Sanajan dina tampilan acrylic nyaéta ongkos Unit loba nu leuwih luhur ti PS nyuntik tampilan.

5. PS nyuntik rak tampilan anu laér leuwih murah di harga Unit, sanajan kitu kudu buka kapang dina awal jeung eta boga waragad kapang mayar Sajaba.

6. acrylic boga endurability teuing kuat dina lingkungan outdoor, éta boga daya tahan cuaca beredar.

7. acrylic boga loba kinerja anti UV, kinerja anti sepuh.

8. Boh rapuh, cracking handapeun hawa tiis.

9. PS boga prestasi suntik hadé, cocog pikeun produksi kalawan kuantitas badag. Laju hargana murah leutik pikeun produk, ukuranana stabil ngandung.

10. PS sanggeus paparan handapeun cahaya panonpoe, gampang ngahurungkeun yellowish na blurring.

Acrylic vs PP

1. tampilan acrylic Sigana leuwih transparan sarta lucu batan PS nyuntik rak tampilan, sarta mibanda gelar luhur permukaan gloss, owns kristal kawas gloss sanggeus polishing ,; kinerja alus teuing pikeun percetakan atawa palapis, upami dianggo percetakan cocok atanapi nyemprot palapis workcraft, éta bisa masihan produk acrylic idéal hiasan permukaan usaha & outlook. Kituna eta geus unparalleled outlook outstandingly geulis.

2. acrylic boga hirup kinerja leuwih lila ti PP, sahanteuna tilu taun deui dina kahirupan jasa

3. rak tampilan acrylic teu perlu muka kapang, sahingga henteu ongkos kapang bakal lumangsung, sarta ukuran sarta struktur bisa ngaropéa merenah wae.

4. Sanajan dina tampilan acrylic nyaéta ongkos Unit loba nu leuwih luhur ti PP nyuntik tampilan.

5. PP nyuntik rak tampilan anu laér leuwih murah di harga Unit, sanajan kitu kudu buka kapang dina awal jeung eta boga waragad kapang mayar Sajaba.

6. PP lemes, teu jadi kuat tur teuas saperti acrylic.

transparansi 7. PP urang teu tiasa ngabandingkeun sareng arylic.

8. acrylic boga endurability teuing kuat dina lingkungan outdoor, éta boga daya tahan cuaca beredar.

9. acrylic boga loba kinerja anti UV, kinerja anti sepuh.

Acrylic vs PETG

  1. Pintonan acrylic Sigana leuwih transparan sarta lucu batan rak PETG, sarta mibanda gelar luhur permukaan gloss, owns kristal kawas gloss sanggeus polishing ,; kinerja alus teuing pikeun percetakan atawa palapis, upami dianggo percetakan cocok atanapi nyemprot palapis workcraft, éta bisa masihan produk acrylic pangaruh hiasan permukaan idéal. Kituna eta boga unparalleled & outstandingly geulis outlook.
  2. PETG ' kinerja anti dampak s nyaéta 1-3 kali tina acrylic strengthened , sarta 3 ~ 10 kali tina acrylic biasa. PETG: Hard, anti dampak, sarta endurable, sanajan dina kaayaan lingkungan hawa kirang ti -40 . Produk PETG boga cukup endurability pikeun fabricatio n, transportasi sarta pamakéan. Ieu bisa nyegah megatkeun éféktif.
  3. PETG boga prestasi ngabentuk leuwih alus teuing, euweuh bodas sanggeus bending handapeun suhu normal, teu bodas sanggeus bending tiis, teu retakan, gampang keur percetakan jeung hiasan.
  4. PETG téh gampang pikeun ngahasilkeun produk kalawan struktur ngahesekeun jeung panjang manjang.
  5. PETG nyaeta seuneu tahan, teu milik combustible, sarta henteu ngabantu ngaduruk, conforming standar tina bahan ngawangun, teu zat picilakaeun dihasilkeun sanggeus ngaduruk, langkung aman ti acrylic.
  6. Anti UV, bisa loba dipaké dina signages outdoor atanapi indoor, Point of Sale, Témbongkeun rak, alat-alat outdoor, stan jualan, panel pelindung pikeun equipments, ulin panel stasiun, vending panel mesin jeung sajabana
  7. Éta lingkungan thermoplastic produk ramah, teu ngandung unsur kimia lianna iwal C, H, O, eta mangrupakeun jenis plastik nu biodegradable. Produk dijieun tina bahan ieu sanggeus ditinggalkeun, maranéhna bakal ngancik kana cai jeung karbon dioksida, Bisa ogé didaur ulang tanpa cecemar lingkungan.
  8. PETG téh leuwih mahal ti acrylic, tapi langkung mirah ti PC na leuwih awét ti acrylic.
  9. PETG conforms standar kontak kadaharan FDA, éta bisa dilarapkeun dina dahareun, produk médis jeung sajabana, eta bisa dipaké salaku bahan packing atawa peti rupa pangan ...... na eta endures lipid jeung loba bahan kimia, tahan ka erosi teh asam, alkali jeung minyak jsb, mangka dianggap salaku bahan aman for dahareun jeung jalma.
  10. PETG geus loba dipaké dina botol Haruman sarta lids anak, botol kosmetik sarta lids anak, tabung of lipstics, buleud kosmetik, peti deodorizer, botol bubuk orok, midang sipat, jeung sajabana jeung produk suntik PETG: saringan, tube eustachian, konektor tina pipa , nu numput, clippers, sarta equipments dialysis jsb produk rumah tangga kayaning cangkir, salad mangkok, saltcellar, lada shaker, kartu bank, peti cai jeung sajabana, anu kudu syarat aman tinggi pikeun jalma.

Acrylic vs PVC

1. PVC téh lemes, mirah tur biasana thinner.

2. ketebalan PVC transparan biasana teu leuwih ti 3mm.

transparansi 3. PVC urang teu tiasa ngabandingkeun sareng arylic.

4. PVC teu dahareun aman, teu lingkungan friendly.

5. PVC biasana dipaké bareng jeung struktur acrylic salaku bagian tina tampilan.

Acrylic vs MDF

Sagemblengna differerent on unggal aspék: outlook nu, transparansi anu, tékstur nu jsb

Acrylic vs Kai

Béda dina loba aspék, tapi utamana acrylic nyaeta hemat energi, lingkungan pelindung, kumaha kai moal kudu ngarugikeun lingkungan.

Acrylic vs logam Lambaran

Bedana utamana némbongan salaku transparansi, outlook, durability na firmness.

Acrylic vs keramik

Ngabandingkeun kalayan bahan keramik tradisional, acrylic boga unparalleled gloss tinggi, sarta eta boga kaunggulan handap: Good kalenturan, henteu gampang gampang peupeus, gampang bisa repaired, ngan ngagunakeun busa lemes kalayan saeutik odol, bisa ngabersihan Saniter ka jadi tawar.

Lemes tékstur, teu perasaan yén tiis dina usum tiis.

Caang dina warna, bisa papanggih ngungudag individu béda pikeun hirup kualitas.

Lingkungan ramah, éta radiasi téh sarupa jeung rorongkong mahluk manusa urang.

Naon beda antara tampilan glued jeung tampilan nyuntik?

tampilan glued teu perlu muka kapang, sarta struktur sarta konfigurasi bisa ngaropéa unggal waktos tanpa muatan tambahan, sahingga eta bakal simpen hiji jumlah badag ongkos kapang ngabandingkeun kalayan leuwih nyuntik, sarta glued tampilan geus outlook na diulas alus ngabandingkeun kalayan nyuntik leuwih. Nalika jalma teu hayang investasi biaya kapang, atawa produk nu teu cocog kanggo suntik, atawa jalma teu hayang ngahasilkeun mun loba kuantitas pikeun modél, atawa jalma hayang nyobaan pasaran kalawan desain anyar, glued acrylic tampilan bakal pilihan pangalusna. produk nyuntik butuh nu pembeli pikeun investasi biaya kapang atawa urutan produksi kuantitas badag, sarta sakaligus bubuka kapang pikeun hiji model ieu dimimitian, eta teu bisa dirobah atawa robah sagala panjang. Lamun hayang boga model sejen kalawan desain "hadé", anjeun bakal kudu muka hiji kapang anyar deui atanapi Resort ka glued fabrikasi acrylic.

Ieu glued tampilan cukup kuat?

Sumuhun, upami anjeun teu buang aranjeunna atanapi nangtung ka dinya, atawa nganggo tampilan acrylic nyekel logam blok.

Naon fitur utama jeung kaunggulan tina tampilan acrylic glued?

tampilan glued teu perlu muka kapang, sarta struktur sarta konfigurasi bisa ngaropéa unggal waktos tanpa muatan tambahan, sahingga eta bakal simpen hiji jumlah badag ongkos kapang ngabandingkeun kalayan leuwih nyuntik, sarta glued tampilan geus outlook na diulas alus ngabandingkeun kalayan nyuntik leuwih. Nalika jalma teu hayang investasi biaya kapang, atawa produk nu teu cocog kanggo suntik, atawa jalma teu hayang ngahasilkeun mun loba kuantitas pikeun modél, atawa jalma hayang nyobaan pasaran kalawan desain anyar, glued acrylic tampilan bakal pilihan pangalusna.

Kumaha upami rencana ngembangkeun anjeun dina masa depan pangcaketna?

Urang bakal ngamekarkeun loba runtuyan mintonkeun acrylic (kalobaannana kalawan sistem pusher, sarta ogé mibanda sababaraha bahan séjénna kayaning MDF, PC, PETG, sepré logam jeung sajabana) pikeun garis béda, kayaning kosmétik, farmasi & kaséhatan-perawatan produk, e-rokok, inuman & inuman, consuming poean & barang rumah tangga jeung sajabana, pikeun pamakéan ti sambarangan, sampel mintonkeun, promosi jualan jsb

Urang baris hadir Globalshop 2015 di Las Vegas di AS salila Mar. 24-26 th  2015.

Kumaha ngeunaan prosés workcraft:

Desain atanapi teken auditing → Bahan purchasing → laser motong → panggilingan → Polishing → panas bending percetakan layar → Sutra → gluing → assembling → inspeksi → paking → kiriman

 

Naon Equipment utama anjeun?

Laser mesin motong 5

speed tinggi router 2

Inten mesin polishing 1

mesin panggilingan Spindle 1

Tamansari planer 1

Seuneu mesin polishing 2

Méja nempo 2

Méja mesin ukiran 1

Precision Drying Oven 1

mesin bending panas 4

Ultrasonic mesin las 1

Sarta langkung ......

Anjeun nyadiakeun pidangan pikeun sagala merek internasional?

Sumuhun, Loreal, Kaufland, Rimmel, Sally Hanson, Napolean Perdis, K-Kemranjén, Big-W, Watsons, evergreen jsb

 

Dupi anjeun gaduh jabatan QC?

Sumuhun, urang kudu QC departemen, 3 QC.

Naha geus departemén R & D?

Sumuhun, urang kudu R & D departemen, 3 désainer.

Anjeun nyadiakeun ODM produk?

Sumuhun, urang geus loba ODM produk. Unggal bulan urang ngamekarkeun sahenteuna 2-3 produk anyar kalayan design anyar.

patarosan langkung?

Mangga kaanggo tim jualan urang jeung nanya aranjeunna langsung ku email, skype  , or telephones!

Aranjeunna baris masihan anjeun ajakan sarta profésional reply!

Hoyong Anjeun gawekeun AS?